Mihai Răzvan Ungureanu revine la Zalău

După mai bine de un an de la lansarea candidaţilor PDL Sălaj la alegerile locale, eveniment care a avut loc în mai 2012, fostul prim ministru Mihai Răzvan Ungureanu revine la Zalău. De această dată, fostul premier va fi prezent, în municipiu, în calitate de preşedinte al Forţei Civice.
Potrivit unui comunicat remis de Forţa Civică Sălaj, Mihai Răzvan Ungureanu va vizita, în cursul zilei de vineri, Catedrala „Sf. Vinere” din municipiu şi Centrul Pilot de Referinţă pentru Boli Rare NORO. Apoi, fostul prim ministru şi-a mai programat o serie de întâlniri atât cu membrii şi simpatizanţii Fortei Civice, cât şi cu oamenii de afaceri sălăjeni. Vom reveni cu amănunte.

10 Thoughts to “Mihai Răzvan Ungureanu revine la Zalău”

  1. Anonim

    Premierul alifie ,,FITI UNGURENII MEI,, ai,ai,ai

  2. Anonim

    cel mai citit premier pe care l-a avut Romania!

  3. Romi

    他媽的
    Tā mā de

  4. Un intelectual,om sincer,priceput,cu bun-simt,păcat ca nu a fost lăsat sa își folosească priceperea pt.binele tuturor.Dar,sper,ca nu e prea târziu sa demonstreze ce poate.Mai mult curaj simți multă implicare.

  5. Anonim

    Faţă de bişniţarii care au invadat şi conduc politica româneasca, MRU e o gură de aer curat.

  6. Anonim

    io tat n-am inteles, cum se cheama beserica asta ”Sf Vinere” sau ”Sf. Vineri”? Ortodocsii nu vorovesc romaneste?

  7. Anonim

    lectura pentru Bode, ca re toata viata lui a lucrat la stat, a fost in ApR, apoi in PD de stanga, iar acum se declara de dreapta:
    Din moment ce am argumentat aici că nu e o necesitate reală unirea dreptei, nu o să dau mari sfaturi ce să se facă pentru asta. Mai degrabă chestiunea unei reforme de centru dreapta mă preocupă. Cum să facem să nu avem ca alternative la unul care preferă Ferrariul pe unul care preferă Jaguarul (dar amîndoi lucrează la stat, că aşa e dreapta noastră) ci mai degrabă pe unul ca Nicuşor Dan, care merge cu bicicleta, metroul, sau o maşină sub cinsprezece mii de euro? Reforma de centru dreapta trebuie să aducă în faţă pe antreprenorul mijlociu sau mărunt, care să ceară un alt tip de stat, unul care să îl ajute, nu să-l încurce în activitatea lui. Din păcate, categoria asta se asociază greu şi se pretinde apolitică, lăsînd discuţiile despre guvernare la diverşi veleitari, mereu gata să facă un partid tocmai pentru că nu se pricep la nimic şi au timp berechet de scris pe forumuri. Din ăştia nu va ieşi absolut nimic.

  8. Anonim

    TOVARASUL UNGUIENT vine sa dea explicatii cum a cheltuit fondul de protocol pe alifii bauturi etc.Pote vrea sa-i vada pe cei care sunt rupti de foame in urma masurilor lute sau pe cei din caruciorele de handicapati carora le-a luat insotitorul.A ramas un mare gunoi UTC-ist. Cu asta nu puteti voi sa puneti nimic la cale ,eventual vreo masa festiva scumpa pentru TOVARASUL.

  9. METICA MACELARU

    Un jidan imputit care vrea sa fenteze iar. Tot neamul lui de moldoveni jidani au spoliat o viata intreaga romanii.Uitati-va la fata lui ce pungas este, Poate era super bun…..de sapun ! Un porc ordinar care in cateva zile cat a fost si el pielea p…. a jupuit, spurcatul de jidan, bugetul neamului romanesc.

  10. Marin

    Nu inteleg ce tot cauta la Zalau individul asta libidinos si smecheras de Iasi! Ca intentii bune, suta la suta nu are! Il tradeaza figura lui!

Leave a Comment